Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

Blog

DOBRE WRAŻENIE OD SAMEGO WEJŚCIA...

 

Projektowanie przestrzeni to cos więcej niz tylko budowanie odpowiedniej atmosfery we wnętrzu. Poprzez rozważną aranżację mamy okazję wyrazić najważniejsze dla danej marki cechy. Oryginalny wizerunek piekarni, cukierni, czy lodziarni decyduje dzis o wyborze miejsca zakupów i konsumpcji przez Klienta.

 

 

ZIARENKO PRAWDY O NAS …

 

Działamy w poszanowaniu tradycji, ale wszystko co tworzymy nosi znamiona innowacyjności, dbałość o detal to nasze natręctwo, do jedzenia i wszystkiego co wokół podchodzimy, jak do kultury wysokiej. Pielęgnujemy od ziarenka, aż po efekt końcowy. Pasjonatów wyszukanych smaków zapraszamy do odwiedzenia bloga: www.kochamslodkie.pl

 

 

Korzyści programu Kocham Słodkie:

  • spójny charakter wzorniczy wszystkich elementów pozwala stworzyć przestrzeń handlową o wysokim standardzie obsługi Klienta
  • skuteczne budowanie CUSTOMER EXPERIENCE (doświadczenie Klienta) wpływa na pozytywne postrzeganie marki cukierni, lodziarni, czy piekarni
  • miejsce, gdzie każdy ma ochotę zatrzymać się na dłużej zwiększa jednocześnie wartość koszyka zakupowego Klienta
W pakiecie usług Kocham Słodkie:
  • wizja lokalna, podczas której nasi konsultanci zidentyfikują Państwa potrzeby
  • kompleksowa oferta w zakresie mebli ekspozycyjnych, urządzeń chłodniczych oraz dedykowanego oświetlenia
  • możliwość przeprowadzenia całego procesu projektowego przestrzeni, od inwentaryzacji, przez projekt funkcjonalny, wizualizację oraz nadzór

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KORZYSTAJĄC Z NASZEGO PROGRAMU, JUŻ ZAWSZE ZROBISZ NIESAMOWITE WRAŻENIE NA SWYCH KLIENTACH !

 


Korzyści programu Sztuka Mięsa :

  • spójny charakter wzorniczy wszystkich elementów, który pozwala stworzyć przestrzeń handlową o wysokim standardzie obsługi Klienta
  • skuteczne budowanie CUSTOMER EXPERIENCE pomaga budować lojalność Klienta wobez marki
  • dobór optymalnych warunków chłodniczych, bez efektu "ususzki" - MEAT OPTIMUM SYSTEM
W pakiecie usług Sztuka Mięsa:
  • wizja lokalna, podczas której nasi konsultanci zidentyfikują Państwa potrzeby
  • kompleksowa oferta w zakresie mebli ekspozycyjnych, urządzeń chłodniczych oraz dedykowanego oświetlenia ze specjalną barwą światła oraz innych akcesoriów
  • możliwość przeprowadzenia całego procesu projektowego przestrzeni, od inwentaryzacji, przez projekt funkcjonalny, wizualizację oraz nadzór
Zobacz nasze ostatnie realizacje: www.sztukamiesa.eu